Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa romeo GT - Плевен

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Alfa romeo GT - Плевен

Здравейте колеги! Някой да знае нещо за тази Алфа в Плевен?
    http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...915&f1=details

Ще съм благодарен за всякаква информация! Благодаря!
    Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

имаш ЛС

Comment

И аз я гледам от доста време..... Цената й за 1-2 месеца е свалена с около 2000лв.....
      "Лови окото" от пръв поглед , но предполагам dobromirski вече ти е обяснил доста неща
      Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
      Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

кажете и ние да знаем!!
        Mercedes C 200 compressor

Comment

Аз не знам подробности,но тая кола сигурно скоро ще направи половин година откакто я виждам в тази автокъща.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Аз не знам подробности,но тая кола сигурно скоро ще направи половин година откакто я виждам в тази автокъща.
            Ами ще стои я, доколкото знам българскита алфисти не обичат да дават по повече от 5000 лева за каквато и да било Алфа Ромео Това, че една Алфа стои сума ти време в автокъща просто показва, че е доста над тази цена, ама маймуни не се ловят с трици и една кола на 3 години си струва парите, даже според мен са я пуснали евтино
            Giulietta 1,6 JTDm 2013
            156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщение
              Ами ще стои я, доколкото знам българскита алфисти не обичат да дават по повече от 5000 лева за каквато и да било Алфа Ромео Това, че една Алфа стои сума ти време в автокъща просто показва, че е доста над тази цена, ама маймуни не се ловят с трици и една кола на 3 години си струва парите, даже според мен са я пуснали евтино
              Не си прав че е евтина и сега ще ти кажа защо :

1. Колата не е на 3год , а на 4год.
              2. Има доста външни "козметични" корекции /видях ги след подадена информация / по предна и задна броня, сменени фарове,стопове и т.н. Защо ли ?????????
              3. Има доста за дооправяне по салона - скъсана кожа на шофьорска седалка,доста захабен таван и волана за 4-годишна кола, пода и т.н.
              4. Липса на код-карта и 2-ри ключ, а единствения е в плачевно ,дори отчайващо състояние/овързан с тиксо/,измислена сервизна книжка с почти еднкъв почерк /сигурно все един и същи сервизен техник е бил на работа ?????? /
              5.17"джанти и гуми само колкото колата да не е на земята
              6. Не са платени никакви такси...............
              7. Какво ли ще излезе като я закарам в наш форумен сервиз за ходова част ислед това я закача на диагностика не ми се мисли преди цената й да е около 10-11 000 лв. и след моя инвестиция от още около 3-4 000лв. да стане добър автомобил

Много неща умишлено не съм описал, но това мисля е достатъчно за корекция на цената от 15000 на около 10-11 000 лв.
              Все пак поне аз доста трябва да работя за такава печалба от 5000лв. .......
              Last edited by krasy k; d.m.y г., 21:54.
              Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от OgyG Покажи съобщение
                Здравейте колеги! Някой да знае нещо за тази Алфа в Плевен?
                http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...915&f1=details

Ще съм благодарен за всякаква информация! Благодаря!
                Сори за офтопика, но ... не се сдържам
                16 броя възглавници!!!
                Да не би да я продават с 10 бр. в багажника
                До сега съм виждал написани 8, 10, 12, но 16 - НИКОГА до сега

Тази кола изглежда доста смачкана за тия години и пари ... може и дървета да е рязала преди това ...
                sigpic

Comment

За българските алфаджии говориш нали)) Щото алфист е нещо друго
                  Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                  sprint tropheo
                  155/1.8
                  156/2.0 Selespeed

Comment

Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
                    Сори за офтопика, но ... не се сдържам
                    16 броя възглавници!!!
                    Да не би да я продават с 10 бр. в багажника
                    До сега съм виждал написани 8, 10, 12, но 16 - НИКОГА до сега

Тази кола изглежда доста смачкана за тия години и пари ... може и дървета да е рязала преди това ...

Е,това си е търговски трик или най-малкото е некомпетентност от страна на продавача.
                    Аз като я оглеждах му зададох няколко елементарни въпроса /нямам претенции за кой знае каква компетентност/ и той неможе да ми отговори.
                    Иначе по неговите думи "Страхотна кола,много запазена,дребни забележки за годините си,голяма бегачка и т.н. "
                    Предложи ужасен за мен бартер-оцени моята на 3000лв. ,все едно че е нов внос..........
                    Замисли се като казах,че аз ще доведа човек с комп със съответния софтуер да я провери за работа на системите,двигателя,турбото, километри,а не в квартален сервиз....
                    Но ако се навие на около 10 000 си заслужава.
                    После с такси,данъци,регистрация,задължителното обслужване и подмяна на някои дори елементарни неща ще стане сериозна сума.
                    Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                      За българските алфаджии говориш нали)) Щото алфист е нещо друго
                      Баш за тях Нали има там клима, ел. пакет, и са йофтинки
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщение
                        Не си прав че е евтина и сега ще ти кажа защо :

1. Колата не е на 3год , а на 4год.
                        Доколкото видях в обявата пише "февруари 2007", т.е. има още време докато стане на 4
                        За другото може и да си прав, но и на 10-11 000 пак ще стои сума ти време, щото хората с пари не харесват Алфа Ромео, а останалите, както казах по-горе, не дават повече от 5000 лв.
                        п.п. Ако намалиш цената на твоята от 5400 на 5000 сам ще се убедиш в това
                        Giulietta 1,6 JTDm 2013
                        156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Доколкото видях в обявата пише "февруари 2007", т.е. има още време докато стане на 4
                          За другото може и да си прав, но и на 10-11 000 пак ще стои сума ти време, щото хората с пари не харесват Алфа Ромео, а останалите, както казах по-горе, не дават повече от 5000 лв.
                          п.п. Ако намалиш цената на твоята от 5400 на 5000 сам ще се убедиш в това
                          В обявата пише едно ,а друго на стъклата и.... на документите й...Много й бях навит на тази Алфичка и доста време я проучвах и оглеждах. Просто подавам инфо за нея,пък всеки сам решава добра ли е цената
                          А моята поне на този етап няма как да й сваля цената на 5000лв. . Който иска нека си вземе "нов внос" за 4000лв. и след всички плащания и най-необходимото обслужване /масло,ремъци,ролки,антифриз,нови летни и зимни гуми на джанти,ходова част,климатик,накладки и т.н./ без излишни капризи ,ако я докара на нивото на моята ще говорим...
                          Но нека да не освинваме темата на колегата.
                          Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Малко странно ми се вижда сервизната книжка на Алфа ГТ да е подпечатана от дилър на тойота и сузуки а е то и сайта му http://www.garageneuburg.ch/

А за километрите да не говорим 88 000км ми се струват малко и за 4 годишна кола.

*и без никаква връзка да спомена че Интрелиз продават една Алфа Сайдър 2007г 3.2 за 29 000лв на 320 000км

Alfa 156 2.0ts НЯМА Я ВЕЧЕ, Alfa 145 1.6 Boxer И НЕЯ, Alfa 145 1.6ts И НЕЯ

Comment

Днес случайно се озовах на пътя Плевен - Ловеч и пътьом съгледах алфата, пък нали и аз се озъртам за нещo красиво и рядко срещано та слязоха да я разгледам. Има малко забележки по външността и ми се струва като кола на толкова километри не би трябвало да ги има, задната броня вълнообразна, това как да е, но като стигнах до положение да искам едно кръгче ми отказаха , хората казаха "като дойдеш с парите". Как пък не, за един тестдрайв ще мъкна една торба пари, така и не разбрах дали ще трябва задължително да си я купя. Кожата е одрана грозно от към шофьорската врата. Като се замисля, че има значително по-стари коли без оччевадни забележки... . Все пак GT е красив автомобил.

Сърцата са по-капризни от умовете.

Comment

Working...
                              X